ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ ΛΙΝΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ

ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ ΛΙΝΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ

Τα μύδια είναι μια από τις πιο αφροδισιακές τροφές. Όχι μόνο γιατί η μορφή και το σχήμα τους παραπέμπει στο αιδοίο, αλλά και γιατί διαθέτουν γνήσιες αφροδισιακές ιδιότητες. Περιέχουν ψευδάργυρο που είναι απαραίτητος για την παραγωγή τεστοστερόνης, ενώ απελευθερώνουν ντοπαμίνη που εξάπτει την ερωτική επιθυμία και εκτοξεύει τη λίμπιντο.

Συνδυάστε τα μύδια με τα αγαπημένα σε όλους ζυμαρικά και έχετε μια καλοκαιρινή συνταγή, ικανή να απογειώσει την ερωτική απόλαυση.
 
Υλικά για 2
• 250 γραμμάρια λιγκουίνι ή σπαγγέτι
• 1 κιλό μύδια με το κέλυφος σχολαστικά πλυμένα και καθαρισμένα με βουρτσάκι (αφαιρούμαι το γένι τους)
• Λίγο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 2 φιλέτα αντζούγιας
• Λίγη ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά τσίλι
• 12 ώριμα ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Ελαιόλαδο
 
Οδηγίες
• Ο άντρας θα ασχοληθεί με την αγγαρεία του καθαρισμού των μυδιών, που πρέπει να γίνει σχολαστικά, ενώ η παρτενέρ του ψιλοκόβει τα υπόλοιπα υλικά και του ψιθυρίζει ερωτόλογα για να τον καλοπιάσει και να αυξήσει την ερωτική ανυπομονησία.
• Αυτός γεμίζει την κατσαρόλα με νερό και προσθέτει αλάτι, αυτή ρίχνει λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και συναντιούνται μπροστά στην κουζίνα, τοποθετώντας τα στις εστίες. Οι πρώτες λάγνες ματιές φτιάχνουν ατμόσφαιρα. Προσθέτουν το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά, τα φιλέτα αντζούγιας στο τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνουν τα ντοματίνια. Οι χυμοί από τα ντοματίνια θα φτιάξουν, μαζί με τις αντζούγιες που θα λιώσουν στο μείγμα, μια ελαφριά και ντελικάτη σάλτσα.
• Προσθέτουμε τα λιγκουίνι στο βραστό νερό και τα μαγειρεύουμε για ένα λεπτό λιγότερο από τον προτεινόμενο αναγραφόμενο χρόνο. Στο μεταξύ προσθέτουμε τα μύδια στη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε μέχρι να ανοίξουν. Όσα παραμείνουν κλειστά, τα πετάμε, όπως άλλωστε κάνουμε με κάθε ερωτικό παρτενέρ που αρνείται να μας… ανοιχτεί. Στο τέλος ρίχνουμε στο τηγάνι τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
• Στραγγίζουμε τα λιγκουίνι, κρατώντας λίγο από το νερό στο οποίο έβρασαν, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τη σάλτσα με τα μύδια, ελάχιστο από το νερό βρασμού, ανακατεύοντας καλά για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγο φρέσκο ελαιόλαδο για να αναδειχθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε. To υπόλοιπο της βραδιάς αναμένεται ρομαντικό και γεμάτο ερωτισμό.


Εσένα ποια είναι η πιο σέξι συνταγή που δοκίμασες αυτό το καλοκαίρι; Πάρε μέρος στη συζήτηση www.facebook.com/DUOGreece

3 ΛΟΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΥΜΝΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ TIPS ΓΙΑ ΦΛΕΡΤ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ